torsdag 17. november 2011

Wonderla og Raja Market

Lördag 12 nov tilbringer vi på "Wonderla" sammen med Tove og Jentene.  En fornøyelsespark like sør for Bangalore. Dette har ungene ventet lenge på. Jeg har i utgangspungtet vært ganske skeptisk til ideen og slippe ungene opp i Indiske karuseller, men hele anlegningen ga inntrykk av å være veldig velholdt og av god kvalitet, Det gikk iallefall veldig bra. Badeland, tivoli og forfriskninger til en meget rimelig penge! og ingen kø! Spesiellt gøy var det å se alle indere bade med allt tøyet på, Jeans, skoleuniformer, saris og kurtas var ikke noe hinder for å slenge seg i vannsklia.... Selv hadde jeg bare bikini med meg. Uten videre lyst til å bli en attraksjon nesten uten klær forble jeg badevakt og veskebærer!





Fritt fall tungt lastet!!!!

Søndag Dro vi ut til Angsana Hotel og spa-anleggning sammen  med nordmenn og svensker fra Nord Bangalore. Farsdagen ble altså feiret (Med Jens som eneste far tilstede) ved denne nydelige lille oase ikke langt hjemmefra! Et godt alternativ til vår egen pool som mangler både solstoler og bevertning!!!








Mandag var det på tide med noen opplevelser fra det riktige India. "Klubben for frustrerte fruer i Nord bangalore" hadde planlagt en tur til "Raja market" for å se om vi kunne finne noen ataraljer til juleverksted og annet pyssel. Det ble en lang vandring i små smug i travle og hektiske handlegater. Her var det ikke mange utlenninger å se og man kunne få tak i det meste. Bittesmå "hull i veggen butikker" som stort sett solgte mye av en ting, skruer, plastrør, sandaler, papir, tannbørster... men vi var på jakt etter silkebånd, perler og paljetter. Etter en lang vandring i kamp mot mopeder, autos, sherpaer (bærere) og kreatur, fannt vi tilslutt det vi lette etter.  En dag full av mange inntrykk og juleverkstedet i boks!! Utfordringen består herved å finne tilbake til dette smuget med perler og silkebånd i alle regnbuens farger....









 I anledning et kommende Indisk bryllup jobber jeg fortiden med å skaffe Indiske fest-klær til hele familien! Alva har jo allerede fått sin rosa Sari som hun bare er helt nydelig i. Elias har nå også fått seg sin etterlengtede maharaja-drakt!!! Så nå er det bare Jens og meg igjen!!!!

 Alva og Elias i fest-stas og Susie i sin "hverdags-sarie." Tenk å være så fin hver eneste dag!!!! Skulle forøvrig passe ganske bra til 17 mai!!!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar